Så här går det till


Genom ett månadsabonnemang får du omgående tillgång till samtliga kursavsnitt. Kursen och de olika avsnitten hittar du i kurskatalogen i menyn.

 

Så här går det till:

 1. Börja med att registrera dig i menyn "Registrera dig” och fyll i dina uppgifter. Om du redan är registrerad kan du logga in och gå vidare till nästa punkt.
 2. Klicka på Prenumerera-knappen på det kursavsnitt du vill börja med, förslagsvis det första. Oavsett vilket du väljer får du tillgång till alla avsnitt.
 3. Nu får du upp en betalningsruta. Där skriver du in dina kortuppgifter.
 4. Om du inte har en rabattkod, gå vidare till nästa punkt. Om du har en rabattkod, klicka på länken "Har du fått en kupong?" och fyll i din rabattkod. Klicka sedan på knappen Kupong så ser du ditt nya rabatterade pris. 
 5. Avsluta med att klicka på knappen Prenumerera och ditt köp är genomfört.
 6. För att lägga till ytterligare kursavsnitt klickar du bara på "Lägg till i prenumeration" under respektive kursavsnitt. Ingen extra kostnad tillkommer utan alla kurser ingår i samma prenumeration.

 

Lite om e-kursen

Den här kursen syftar till att hjälpa dig nå önskad framgång oavsett hur den ser ut för dig. Den vill hjälpa dig att upptäcka att du har mer att ge och större potential än du kanske trodde. Det kan till exempel handla om att bli mer klar över och ta nästa steg i karriären, nå ett viktigt mål, förändra beteenden eller bli bättre på att leda dig själv och andra.

I kursen får du bland annat hjälp att ta ut riktningen, sätta mål, skapa en process som tar dig dit, bli bättre på att hantera hinder, att planera och göra rätt saker, öka tilliten till dig själv och förbättra ett par samtalsfärdigheter. De metoder och verktyg du får lära dig mer om är praktiska och konkreta.

Du kan börja med valfri kurs och ta dem i valfri ordning i det tempo som passar dig. Det är dock en fördel att börja med de två första avsnitten. 

Bäst resultat får du genom att gå igenom ett kursavsnitt i taget: titta på filmerna, läsa materialet och jobba med övningarna och frågorna som hör till. Jäkta inte igenom, låt det få ta lite tid, låt det få landa. Sedan tar du nästa avsnitt.

Kursen tar cirka 12-15 timmar att gå igenom, lite beroende på hur mycket tid du lägger på övningarna. 

 

Kursens innehåll

Kursen består av 10 olika avsnitt som innehåller. Du kan också välja hur många avsnitt du vill gå igenom, alla eller några utvalda.

 • ett antal kortare filmer
 • några avsnitt med interaktivt övningsmaterial,
 • material att ladda ner för att läsa och jobba med. Du hittar t.ex texten till varje film, övningar att arbeta med, extramaterial.

 

De olika kursavsnitten är:

 1. Din vision och dina intentioner
 2. Meningsfulla mål
 3. Skapa goda vanor och rutiner
 4. Bygga självförtroende och tillit
 5. Hantera hinder och motstånd
 6. Gör en handlingsplan – få det att hända!
 7. Påverka ditt beteende och din attityd
 8. Samtalsfärdigheter du behöver
 9. Vanliga misstag smarta människor gör
 10. Använd och utveckla dina styrkor. Testet Clifton Strengthsfinder ingår.
 11. Certifikat

 

Ditt abonnemang

Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill. För att avsluta ditt abonnemang klickar du på ditt namn i menyn högst upp och väljer "Mina betalningar".  Klicka på "Avsluta abonnemang" om du vill avsluta.